Nieuws

Award 2019

Fritom Group genomineerd voor de Familiebedrijven Award 2019

Publicatie datum: 21-01-2019

Bijna een week geleden kreeg de Fritom Holding bijzonder bezoek, namelijk van een delegatie van de Familiebedrijven Award 2019. Zij kwamen het nieuws brengen dat de Fritom Group voor deze award genomineerd is. Ruim 500 familiebedrijven hebben zich aangemeld en wij zitten bij de laatste zeven!

lees verder »

We zijn verhuisd

Publicatie datum: 07-09-2017

Het nieuwe complex is duurzaam, energiezuinig en milieuneutraal gebouwd. Het dak is voorzien van zonnepanelen, er wordt geen gebruik meer gemaakt van gas, het regenwater wordt opgevangen en o.m. gebruikt als spoelwater van wasstraat en toiletten. Nu iedereen inmiddels al een beetje gesettled is, is het gevoel dat overheerst bij de medewerkers dat het fijn werken is op de nieuwe locatie.

lees verder »
DAF CF

3e DAF CF 400 uit een serie van 3 voor Melkweg|Fritom

Publicatie datum: 20-06-2017

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de 3e DAF CF 400 uit een serie van 3 DAF CF trekkers aan de Melkweg|Fritom in Bolsward.

lees verder »
Volvo

Bidon|Fritom gaat voor lichtgewicht met Volvo Light Concept truck

Publicatie datum: 16-12-2016

Bidon|Fritom heeft onlangs twee nieuwe Volvo FH Light Concept trucks aangeschaft. De lichtgewicht trekkers worden ingezet voor het transport van vloeibare chocolade binnen heel West-Europa. Doordat Volvo Trucks een lichte trekker kon specificeren zonder concessies te doen aan veiligheid, kwaliteit en comfort koos Bidon|Fritom opnieuw voor de Volvo FH. De trucks werden geleverd door Volvo Trucks-dealer Nijwa Groep.

lees verder »
World Servants

Melkweg|Fritom steunt World Servants met projecten in Malawi

Publicatie datum: 03-05-2016

World Servants is een internationale hulpverleningsorganisatie die sinds 1988 bestaat. Deze organisatie helpt ontwikkelingslanden door ondersteuning te bieden bij de realisatie van noodzakelijke gebouwen, zoals schoolgebouwen en klinieken.

lees verder »
Artikel Melkweg|Fritom in bijlage Noord van Leeuwarder Courant

Artikel Melkweg|Fritom in Noord bijlage LeeuwarderCourant

Publicatie datum: 22-04-2016

’n Groeiende markt, strenger wordende klanteisen, historisch besef en vooral plezier in het werk. Dat neem je mee als je aan tafel zit met de mannen van Melkweg|fritom in Bolsward. De regisseurs en planners van transport in liquid food & feed, om de regionale kerk en in wijde veld van Europa.

lees verder »
Serious request

MelkwegFritom stelt vrachtwagen beschikbaar voor Serious Request

MelkwegFritom stelt vrachtwagen beschikbaar voor Serious Request actie.

lees verder »
kerspakketactie

Kerstpakketten NoodhulpNL Friesland

Vorige maand zijn collega Margriet en haar dochter Joyce deze actie gestart! Mede dankzij de bijdrage van collega’s en Melkweg|Fritom & Bidon Fritom is het streefbedrag gehaald! De pakketten worden deze week klaar gemaakt en zaterdag bij de mensen gebracht, zodat zij ook kunnen genieten met de feestdagen!

lees verder »

MelkwegFritom sponsort de Voedselbank

Melkweg|Fritom sponsort de Voedselbank in Bolsward!

lees verder »
speler van het jaar

Amateurvoetbalsite Tweenul bedankt OldenburgerFritom

Tweenul.nl is al minstens 10 jaar dé amateurvoetbalwebsite. Zeg maar gerust voor Noord-Nederland en inmiddels ook voor Overijssel en Flevoland. Dagelijks brengt Tweenul.nl actueel voetbalnieuws in de vorm van berichten, verslagen, uitslagen, standen, achtergronden en andere wetenswaardigheden. Uiteraard rijkelijk geïllustreerd met foto’s. Daarnaast staat de site garant voor prikkelende commentaren, columns en last but not least de Speler van het Jaar. De spelersverkiezing begon in het seizoen 2012-2013.Aanvankelijk fungeerde Q & S Gartendeco in het Duitse Meppen als sponsor. Twee jaar geleden nam Oldenburger|Fritom de rol van Q & S over. Daarvoor is Tweenul.nl de logistiek dienstverlener uit Veendam bijzonder erkentelijk. Met zijn bijdrage onderstreepte directeur René Dale van Oldenburger|Fritom het belang dat hij als amateurvoetballiefhebber aan de prestigieuze spelersverkiezing hechtte.

lees verder »