Rijdende melkontvangst

Eind jaren zestig vonden de families Doorenbos, Veenstra en Wiersma elkaar toen een plaatselijke fabriek in Bolsward vroeg te investeren in een rijdende melkontvangst (RMO). Inmiddels halen we met ons RMO transport 365 dagen per jaar, 3.700 ton rauwe melk per dag op bij 1.300 veehouders voor FrieslandCampina.

Innovatieve Automatisering
Innovatieve Automatisering
Opdrachten, planning en uitvoering: wij regelen het
Opdrachten, planning en uitvoering: wij regelen het
Flexibiliteit en zekerheid van ophalen
Flexibiliteit en zekerheid van ophalen
24/7 op de weg
24/7 op de weg
Fritom Bidon 28

Uw ervaren en betrouwbare partner

We kunnen met een gerust hart zeggen dat we ruime RMO kennis hebben, met meer dan 50 jaar ervaring. De collectie, bemonstering en distributie is bij ons een 24/7 operatie. Met een peloton van 70 bekwame chauffeurs en 19 tankwagens zorgen wij voor de aanlevering naar acht fabrieken van FrieslandCampina. Daarnaast is het een one-stop-shop concept: opdrachten, planning en uitvoering worden allemaal door ons gedaan. Zo kunnen onze klanten erop vertrouwen dat het altijd goed komt.

Flexibiliteit en zekerheid van ophalen

Met een hoog aantal trekkende eenheden in een dicht netwerk zijn we indien nodig zeer flexibel. Door onze centrale aansturing kunnen wij snel schakelen in routing en de tijden van laden en lossen aanpassen. U heeft zekerheid en garantie dat de melk altijd wordt opgehaald. Onze chauffeurs zijn kundig en anticiperen tijdens hun dienst op wijzigingen in het veld. We gaan zelfs nog een stapje verder in onze flexibiliteit. Hiervoor zetten we onze mobiele pomp in voor verpompen van producten op fabrieken, maar ook om tankcontainers over te pompen in geval van stranding of een ongeluk.

Fritom Bidon 36
Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.PublishedContent?.Name

“Melkweg|Fritom is onze flexibele partner die continuïteit en service biedt aan onze leden en melkfabrieken”

Hans Wieleman van FrieslandCampina

FrieslandCampina

Innovatieve automatisering

Iedere veehouder heeft zijn eigen eisen en wensen. Wij kennen ze allemaal en hebben ze als basis gebruikt in onze IT-systemen. Zo zijn wij de enige vervoerder van FrieslandCampina met een eigen database. Deze gebruiken wij om tot de best mogelijke prestaties te komen. We leveren op maat en op tijd aan de fabrieken, volgens vaste schema’s en werken met de nieuwste technieken. De datacommunicatie verloopt via boordcomputers met maatwerk software. Hiermee is onze communicatie en software volledig RMO gerelateerd en zijn we een stabiele en flexibele factor voor de melkveehouder en u als klant.

Profiteer ook van

  • Dienstverlening van uw ervaren en betrouwbare partner
  • Flexibiliteit en zekerheid van ophalen
  • Innovatieve automatisering

Interesse in RMO

via Melkweg|Fritom?

Anjess (1)

Anjess Dijksma
Sales Manager

Foto Willem 2

Willem Doorenbos
Sales Manager