Nieuws

26 juli 2023

Als onderdeel van Fritom Group schakelen wij mee met de Roadmap 2050. Om goede en doordachte keuzes te maken op het gebied van duurzaamheid en CO2-reductie, draaien wij sinds kort een pilot met een elektrische truck. In samenwerking met Volvo en Caparis onderzoeken wij op deze manier of het nu al haalbaar is om onze ritten volledig elektrisch te kunnen uitvoeren.

08 mei 2023

Melkweg|Fritom en Bidon|Fritom zetten zich in voor groene & duurzame transportoplossingen.

02 mei 2023

Op 1 mei 2023 is Melkweg|Fritom een nieuwe samenwerking aangegaan met BOX LOGISTICS, een in Polen gevestigd bedrijf.

07 april 2023

Meer weten over de herinrichting van ons terrein. Lees hier verder.

14 januari 2023

Op donderdag 5 januari vertrok Jelle Breeuwsma samen met zijn zoon Jacob Breeuwsma naar Kamjanets-Podilsky in Oekraïne om daar de spullen af te leveren. Lees hier hun ervaring.

06 januari 2023

Op 1 oktober reed de vrolijke & goedlachse Siebrand mee in één van onze wagens tijdens de Trucktour van Súdwest Fryslân. We ontdekten dat Siebrand erg creatief is en besloten daar wat mee te doen.

03 januari 2023

Door de mooie inzamelactie van de Leeuwarder Courant zette wij ons ook graag in om Oekraïne te helpen.

19 juli 2022

Afgelopen dagen mochten wij een aantal Tall ships die mee doen aan de Tall Ships Races bevoorraden met vers drinkwater. Sail Harlingen De Tall Ships Races is, sinds 1956, een jaarlijks terugkerend maritiem evenement waaraan talrijke tallships van over de gehele wereld deelnemen.

27 juni 2022

Melkweg|Fritom breidt verder uit, en investeert dit jaar maar liefst in 70 nieuwe tankcontainers!

24 maart 2022

Complexe uitdagingen kun je vaak niet alleen oplossen. Het onderzoeksproject CHANGE GEAR: Learning Communities helpt bij de samenwerking. Melkweg|Fritom maakt als logistiek dienstverlener deel uit van een recent gestarte Learning Community.

31 december 2021

Laat Melkweg|Fritom zorg dragen voor de procedure wanneer u uw vloeibare producten van of naar Engeland moet vervoeren.  

26 oktober 2021

Melkweg|Fritom leverde gisteren water aan wel een hele bijzondere locatie. We mochten namelijk voor een bouwproject van De Drie Koningen 30.000 liter water leveren voor één van de silo’s.

14 oktober 2021

Sinds kort is Melkweg|Fritom Vriend van het Rode Kruis. Samen met andere ondernemers investeren we samen in innovatieve oplossingen die de hulpverlening van het Rode Kruis vooruit helpen.

08 oktober 2021

Het is overal in het nieuws. Het Verenigd Koninkrijk kampt met logistieke problemen als gevolg van een ernstig tekort aan vrachtwagenchauffeurs. Benieuwd hoe Melkweg|Fritom omgaat met containertransporten in de UK? Lees hier meer.

12 september 2021

In opdracht van Cosun Beet Company zullen Melkweg|Fritom & Bidon|Fritom ook dit jaar weer dag en nacht meerijden om alle bieten van het land naar de fabriek in Groningen te krijgen. 

14 juli 2021

Samen met onze verzekeraar TVM pakken wij het #APPMOMENT. Laten we samen zorgen voor meer veiligheid op de weg!

28 juni 2021

De nieuwe Hobur RMO oplegger rijdt vanaf vandaag officieel op de weg. De oplegger is gemaakt door Burg Service uit Barneveld.

25 juni 2021

Al bijna een week is er in het Kazemattenmuseum geen water te krijgen. Wij besloten onze mouwen op te stropen en het Kazemattenmuseum te voorzien van een volle tankwagen drinkwater. Dit geheel zonder kosten. Bij ons eigen watertappunt in Bolsward hebben wij een tankwagen gevuld met 17.000 liter drinkwater en deze vanochtend vroeg afgeleverd bij het museum.

29 april 2021

Onmisbaar op de bouwplaats is een goede watervoorziening. Laat door Melkweg|Fritom op bouwlocaties snel en eenvoudig een watercontainer vullen met water.

08 maart 2021

Eén van de redenen waarom u voor Melkweg|Fritom moet kiezen als het gaat om het transport van vloeibare goederen is ons Transport Management Systeem (TMS), het online klantenportaal. Door ons online klantenportaal weet u altijd waar u aan toe bent!