Transport naar Spanje

‘Buenos dias’ (goedendag) en ‘hasta la vista’ (vaarwel) zijn waarschijnlijk de bekendste Spaanse uitdrukkingen. Voor vele van onze klanten zijn dit echter ook de enige woorden die zij in het Spaans spreken. Voor de organisatie en uitvoering van hun vloeibare transport vertrouwen zij volledig op de kwaliteit en diensten van Melkweg|Fritom. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw vloeibare goederenvervoer naar Spanje? Met ons wagenpark van meer dan 600 tank containers transporteren wij vloeibare producten, diervoeding (GMP), en technische producten.

 

Intermodaal transport naar Spanje

Al jaren organiseert Melkweg|Fritom het vervoer van vloeibare levensmiddelen door middel van intermodaal transport. Met een wagenpark dat bestaat uit meer dan 600 eigen ISO tankcontainers maken wij gebruik van alle mogelijke transportmiddelen zoals de weg, het spoor, binnenvaartschepen, en de zee om uw vloeibare levensmiddelen van en naar Spanje en Portugal te vervoeren.

 

Producten

Aparte ISO tankcontainers worden gebruikt om verschillende soorten producten te vervoeren, zoals Voedsel (HACCP), Voeding (GMP+), en farmaceutische en technische (Cat. 3) vloeibare producten. Natuurlijk volgen wij hierbij de internationale wetten, regulaties, en instructies met betrekking tot voedselveiligheid (NVWA).

Intermodal Transport To Spain
Reliable Spain Transport

Betrouwbaar vervoer naar Spanje en Portugal

Internationaal tanktransport gaat over grenzen. Bij Melkweg|Fritom beschikken wij over een betrouwbaar netwerk van lokale onderaannemers en wij gebruiken de meest efficiënte spoor-, shortsea-, en ferry verbindingen. De toewijding van onze onderaannemers verzekert een perfecte service in Spanje en Portugal.

 

Strategische depots

In Spanje en Portugal heeft Melkweg|Fritom diverse depots op strategische locaties. Deze depots hebben altijd lege tankcontainers op voorraad. De in deze depots opgeslagen capaciteit kan eenvoudig ter beschikking worden gesteld, zodat uw zending snel geladen kan worden. Hoe eerder uw product de bestemming bereikt in een goede staat, hoe beter.

Transport van vloeibare levensmiddelen naar en vanuit Spanje.

Dus, voor al uw wijn, fruitsappen, olijfolie, en andere vloeibare producten in bulk is Melkweg|Fritom uw beste keuze. Op basis van uw wensen wordt een optimale route uitgestippeld die aan uw verwachtingen voldoet.

De kracht van Melkweg|Fritom ligt in persoonlijke zorg en betrokkenheid bij elke lading. Onze directe communicatie garandeert een vloeiend logistiek proces!

Wilt u kennismaken met ons bulkvloeistof transport van of naar Spanje en Portugal? Neem dan contact op met onze sales manager voor deze regio.

Interesse in (inter)modaal transport

via Melkweg|Fritom?

Anjess (1)

Anjess Dijksma
Sales Manager

Foto Willem 2

Willem Doorenbos
Sales Manager