Wat ons drijft

Uw specialist als het gaat om vloeibaar transport voor de food, feed en technische industrie, dat is Melkweg|Fritom. Bij alles wat we dagelijks doen, blijven onze kernwaarden altijd belangrijk. Dit zijn onze drijfveren en waar we goed in zijn.

Familiebedrijf

Aan de wieg van Melkweg|Fritom staan drie familiebedrijven en familie is vandaag de dag nog steeds belangrijk voor ons. Hierdoor bieden we stabiliteit aan onze mensen, maar ook aan u als klant. We houden van korte lijnen met een vast aanspreekpunt en dat in combinatie met vriendelijkheid.

Bidon Fritom 83

Betrokkenheid

De mensen van Melkweg|Fritom zijn erg betrokken bij hun werk. Bijvoorbeeld de collega’s op kantoor: ze hebben een hechte band met de chauffeurs op de weg en ‘hun’ klanten. Daarnaast draaien onze chauffeurs vaak al jaren mee en dat zorgt ook voor een goede binding.

Innovatief

We gaan altijd voor het beste resultaat. Daarom rijden we met de nieuwste tankcontainers met de modernste snufjes. Bovendien komen we met onze innovatieve automatisering tot de beste prestaties. Onze communicatie en software is volledig geënt op de rijdende melkontvangst en vormt daarmee een stabiele en flexibele basis.

Shutterstock 1091189819