Congestie en obstructie nieuwe realiteit?

Congestie en obstructie nieuwe realiteit?

08 oktober 2021

Transport Uk(4)

Nieuws Verenigd Koninkrijk

Het is overal in het nieuws. Het Verenigd Koninkrijk kampt met logistieke problemen als gevolg van een ernstig tekort aan vrachtwagenchauffeurs.

Sinds Brexit zijn buitenlandse vrachtwagenchauffeurs niet meer welkom. Ingewikkelde wetgeving maakt het voor vrachtwagenchauffeurs uit de EU minder interessant om in het Verenigd Koninkrijk te werken.

Het gevolg is logistieke haperingen in de bevoorradingsketen. Dit heeft geleid tot een tekort aan brandstof, problemen bij de voedseldistributie en het opstapelen van geladen containers in de Britse havens.

De achterstand in het containervervoer veroorzaakt overbelaste containerterminals, wat zelfs kan leiden tot een blokkade voor nieuwe binnenkomsten in het Verenigd Koninkrijk.

 

 

Meer over transport Engeland

Hoe gaat Melkweg|Fritom om met uw containertransporten in het Verenigd Koninkrijk?

Met onze vloot van 500+ tankcontainers maken we gebruik van alle mogelijke modaliteiten. Over zee vervoeren wij bulkvloeistoffen van en naar de UK en Ierland.

Melkweg|Fritom vertrouwt al vele jaren op de inzet van lokale transportbedrijven. Door deze langdurige relatie weten onze partners precies hoe belangrijk tijdige leveringen zijn. Naast het gebruik van dit externe netwerk, maakt Melkweg|Fritom ook gebruik van haar eigen vrachtwagens in de UK om de vraag naar transport van onze isotankcontainers te dekken. Deze opzet garandeert een minimum aan vertragingen.

Bulk liquid transport UK
Shutterstock 1091189819

Uit onze handen;

Door congestie bij de terminals in de haven is wachttijd onvermijdelijk. Dit heeft een direct effect op de dagelijkse productiviteit van onze vrachtwagen capaciteit en de totale planning. Ons operationeel team doet elke dag opnieuw zijn uiterste best om de planning aan te passen en te optimaliseren en alle betrokken partijen te informeren over de ETA van hun zendingen om ervoor te zorgen dat verdere extra kosten kunnen worden vermeden. Het is hun topprioriteit!

Wilt u kennismaken met ons vloeibaar bulktransport van of naar het Verenigd Koninkrijk? Neem dan contact op met onze sales manager voor de regio UK/Ierland.

Interesse in transport van en naar het Verenigd Koninkrijk?

Ab Doorenbos

Ab Doorenbos
Sales directeur