Melkweg|Fritom en Oleon: Samen voor een Duurzame Toekomst

Onderweg naar een duurzame toekomst

01 november 2023

Fueled To Sustain Logo Groen Website Nieuwsitem

De kracht van samenwerking

Bij Melkweg|fritom en Oleon geloven we sterk in de kracht van samenwerking om positieve verandering in de wereld te bewerkstelligen. Ons partnerschap is gebaseerd op een gedeelde visie van duurzaamheid en milieubewustzijn. We werken intensief samen om deze visie werkelijkheid te maken.

 

24/7 op de weg
Ontwerp Zonder Titel (1) (2)

Onze Duurzaamheidsmissie

Onze gezamenlijke duurzaamheidsmissie omvat verschillende aspecten, maar een van de meest opvallende is onze toewijding om de CO2-uitstoot te verminderen en zo de klimaatverandering aan te pakken. We zijn vastbesloten om actie te ondernemen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit hebben we vertaald naar concrete stappen in onze dagelijkse activiteiten.

 

 

HVO100 en CO2-Reductie

Een van onze belangrijkste initiatieven om de CO2-uitstoot te verminderen, is het gebruik van HVO100 (Hydrotreated Vegetable Oil) in het transport van Oleon. HVO100 is een geavanceerde brandstof die wordt geproduceerd uit hernieuwbare bronnen en die aanzienlijk minder CO2-uitstoot genereert dan traditionele brandstoffen. Door HVO100 te omarmen verminderen we niet alleen de milieu-impact van ons transport, maar dragen we ook bij aan een schonere lucht en een gezonder milieu voor iedereen.

 

Intermodaal Transport

Een ander belangrijk aspect van onze inspanningen is de implementatie van intermodaal transport. Hierbij maken we gebruik van verschillende vormen van transport (zoals wegvervoer, spoorwegen en scheepvaart) om goederen efficiënter te verplaatsen. Dit vermindert niet alleen de CO2-uitstoot, maar het maakt ook gebruik van de kracht van diversiteit in transportmogelijkheden om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

 

 

Modal And Intermodal Tank Transport
Bidon Fritom 24

Samen sterk

Onze samenwerking is een mooi voorbeeld van hoe bedrijven hun krachten kunnen bundelen voor een groenere toekomst. We geloven dat we samen sterker staan en zo meer kunnen bereiken dan afzonderlijk van elkaar. Melkweg|fritom en Oleon zullen blijven werken aan innovatieve oplossingen en duurzame praktijken om onze impact op de planeet te verminderen.

 

Doe met ons mee op onze reis naar een duurzamere wereld. Laten we samen streven naar een planeet die we met trots kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. Samen kunnen we het verschil maken!

Oleon Logo Website Nieuwsitem
Fueled To Sustain Logo Website Nieuwsitem