Melkweg|Fritom biedt oplossing bij watertekort Kazemattenmuseum

Melkweg|Fritom biedt oplossing bij watertekort Kazemattenmuseum

25 juni 2021

4 (1)

GRATIS HULP VOOR KAZEMATTENMUSEUM

Het krantbericht van het Kazemattenmuseum in Kornwerderzand wekte de aandacht op van Melkweg|Fritom.

Al bijna een week is er in het hele museum geen water te krijgen. Een lek is de oorzaak van het watergebrek in het museum. Met flessen leidingwater wordt koffie gezet en het regenwater wordt gebruikt voor de wc's.

Het probleem van een kapotte waterleiding naar het Kazemattenmuseum op Kornwerderzand heeft veel aandacht gekregen met daarna veel spontane reacties.

Zo ook besloten wij de mouwen op te stropen en het Kazemattenmuseum te voorzien van een volle tankwagen drinkwater. Dit geheel zonder kosten.

Bij ons eigen watertappunt in Bolsward hebben wij een tankwagen gevuld met 17.000 liter drinkwater en deze vanochtend vroeg afgeleverd bij het museum.

Een hele opluchting voor de vrijwilligers die vanaf vandaag weer het hele weekend in touw zijn om vele bezoekers te ontvangen.

Het bestuur van het museum is aangenaam verrast door deze spontane hulp en maakt daar  dankbaar gebruik van. ''Bijzonder om te merken dat er zo wordt meegeleefd''.

 

 

 

Door middel van onze eigen watervoorziening en flexibele logistieke oplossingen kunnen Melkweg|Fritom & Bidon|Fritom snel en eenvoudig gecertificeerd drinkwater leveren op de gewenste locatie.

 

Laat Melkweg|Fritom uw logistieke

uitdaging oplossen

Ab Doorenbos

Ab Doorenbos
Sales directeur