Herinrichting terrein Bolsward

07 april 2023

Terrein April

Start grondwerkzaamheden

Sinds de vestiging van Melkweg|fritom op de Marne 128 is gestationeerd zijn de activiteiten van de onderneming toegenomen. In 2016 zijn ook de operationele activiteiten van Bidon|fritom samengevoegd in Bolsward. 

We hebben de afgelopen jaren een groei kunnen bewerkstelligen, waardoor er besloten is om het terrein hierop aan te passen. Het wagenpark is gegroeid en het kantoorpersoneel is toegenomen. Inmiddels hebben we het volledige gebouw in gebruik genomen en heeft een ieder zijn plekje weer gevonden. Zo is Fritom Corporate verhuist naar een prachtig pand in Sneek. 

 

 

Herinrichting terrein

Inmiddels zijn we gestart met de herinrichting van het terrein. Dit betekent een uitbreiding van de parkeergelegenheid voor onze trucks en trailers en containers. Daarnaast een uitbreiding van de parkeergelegenheid voor de auto’s van het kantoorpersoneel en chauffeurs.

Tevens houden we rekening met de toekomst, voor de voorziening van eventuele elektrische laadstations voor onze trucks. Dit betekent concreet dat er op verschillende plekken mantelbuizen worden neergelegd, waar we later kabels doorheen kunnen trekken. De laadpalen voor de elektrische personenwagens gaan we uitbreiden en inrichten op de nieuwe ingerichte parkeerlocatie.

Ook voldoen we aan de wens van onze sportieve collega’s met het verzoek van uitbreiding van de huidige fietsenstalling, er wordt een nieuwe geplaatst tegenover de huidige fietsenstalling.

De verwachting is dat alles gereed is einde dit kalenderjaar.

Herinrichting Terrein
Terrein April2
20230404 145557