Een leuke samenloop bracht ons bij Siebrand zijn creativiteit

06 januari 2023

Pack En Zo (2)

Pack 't Hout

Pack & Zo is een dynamische, maatschappelijke onderneming. Het bedrijf bestaat uit zeven verschillende werkafdelingen en biedt een breed aanbod in diensten aan.

Pack 't Hout is zo ook een onderdeel van Pack & zo. 
Op deze werkafdeling worden al jaren nieuwe prachtige degelijke houten kratten en dienbladen voor diverse grote winkels in Nederland gemaakt. 

In November 2022 klopten we door een leuke samenloop via Siebrand ook bij hen aan.

Pack En Zo
Pack En Zo (1)

Personeelsgeschenken gemaakt door Siebrand Bootsma

Op 1 oktober 2022 reed de vrolijke & goedlachse Siebrand Bootsmee mee met Jelle Breeuwsma tijdens de Trucktour van Súdwest Fryslân.
Tijdens de rit kwamen we tot de ontdekking dat Siebrand werkzaam is bij Pack & Zo op de afdeling van Pack ’t Hout en creatief bezig is met houtbewerking. Siebrand kan namelijk via een 3D computer zelf ontworpen tekeningen in hout brandden.

Dit bracht Jelle op een idee, hij liet Siebrand ontwerpen maken voor borrelplanken die we konden toevoegen aan de kerstpakketten van het personeel.

Zo gezegd zo gedaan, Siebrand leverde maar liefst 159 exemplaren voor Melkweg|Fritom op & 55 exemplaren voor Bidon|Fritom. De borrelplanken werden door iedereen met veel enthousiasme ontvangen. 

Siebrand, nogmaals enorm bedankt voor je inzet en ga zo door met je creativiteit!

 

Nieuwsgierig naar hoe het ontwerp in de borrelplank werd gebrand? Bekijk dan het filmpje op onze Social media.