Contitank BV

Joris Hoogenbosch Contitank 06

“Samen met Melkweg|Fritom bouwen we aan een duurzame logistieke oplossing. Het is voor ons belangrijk dat onze partner in staat is om out-of-the-box te denken. Melkweg|Fritom is daardoor verrassend goed in hun dienstverlening en tegelijkertijd betrouwbaar als partner.”

Joris Hoogenbosch — Contitank BV

Contitank en Melkweg|Fritom bieden samen een one-stop-shop mogelijkheid als het gaat om vervoer en opslag van vloeibare bulk producten. Transparantie, directe communicatie en maximale flexibiliteit staan daarbij centraal. Door optimaal gebruik te maken van elkaars capaciteiten en kwaliteiten is er in het noorden van Nederland een logistiek concept ontstaan waar steeds meer bedrijven gebruik van willen maken. 

Contitank is gevestigd in Farmsum vlakbij Delfzijl, Groningen. Het is een full-service logistieke dienstverlener met moderne opslagtanks speciaal voor dierlijke en plantaardige oliën en vetten. De producten worden via zee- en binnenvaartschip, trein en vrachtwagen (in flexibags of ISO-tankcontainers) aangevoerd, verantwoord opgeslagen en vanuit de opslag afgevoerd. Daarnaast biedt Contitank de mogelijkheid om producten te laten mixen, verwarmen en afvullen in kleinere hoeveelheden. Met 24 opslagtanks heeft Contitank een totale opslag capaciteit van 39.000 m3. De tankinhoud kan variëren van 50 m3 tot 5.000 m3.

Een aantal jaar geleden klopte Melkweg|Fritom bij Contitank aan. Als specialist in het vervoer van vloeibare bulk producten wilde Melkweg|Fritom ook graag aan de klantvraag voor tankopslag voldoen. Door maximaal gebruik te maken van elkaars diensten is een sterk logistiek concept ontstaan. Voor onze opdrachtgevers is een single point of contact erg belangrijk. Directe informatie en snelle administratieve afwikkeling zorgt ook voor een snelle doorstroming van de processen bij onze opdrachtgevers.

De samenwerking heeft een brede basis. Zowel commercieel als operationeel zijn de processen in elkaar geschoven. Dit zorgt ervoor dat klanten één aanbieding ontvangen met daarin een totaalpakket aan diensten. Naast het verzorgen van de fysieke aanvoer, afvoer en opslag van de vloeibare producten bieden we verschillende diensten aan die waarde toevoegen die voor de opdrachtgevers van belang zijn.

Interesse in transport en opslag via Melkweg|Fritom?

Anjess (1)

Anjess Dijksma
Sales Manager

Foto Willem 2

Willem Doorenbos
Sales Manager