Amateurvoetbalsite Tweenul bedankt OldenburgerFritom

Tweenul.nl is al minstens 10 jaar dé amateurvoetbalwebsite. Zeg maar gerust voor Noord-Nederland en inmiddels ook voor Overijssel en Flevoland. Dagelijks brengt Tweenul.nl actueel voetbalnieuws in de vorm van berichten, verslagen, uitslagen, standen, achtergronden en andere wetenswaardigheden. Uiteraard rijkelijk geïllustreerd met foto’s. Daarnaast staat de site garant voor prikkelende commentaren, columns en last but not least de Speler van het Jaar. De spelersverkiezing begon in het seizoen 2012-2013.Aanvankelijk fungeerde Q & S Gartendeco in het Duitse Meppen als sponsor. Twee jaar geleden nam Oldenburger|Fritom de rol van Q & S over. Daarvoor is Tweenul.nl de logistiek dienstverlener uit Veendam bijzonder erkentelijk. Met zijn bijdrage onderstreepte
directeur René Dale van Oldenburger|Fritom het belang dat hij als amateurvoetballiefhebber aan de prestigieuze spelersverkiezing hechtte.

Al vier winnaars

Oud-prof Erwin Buurmeijer was in 2013 de eerste winnaar van de Speler van het Jaar. Hij kwam toen nog uit voor WKE in Emmen. In het seizoen 2013-2014 ontpopte middenvelder Arjan Goorman van Topklasser HSC’21 (Haaksbergen) zich tot beste voetballer van de wijde regio. Vorig seizoen werd aanvaller Frank Eulderink van Hoofdklasser Quick’20 uit Oldenzaal zijn opvolger. Toevalligerwijs gaat Eulderink straks spelen bij HSC’21. Ook dit seizoen levert Quick’20 de winnaar. In de persoon van aanvallende middenvelderJeroen Visscher (28). Teamgenoot Reuven Niemeijer (21) kwam als tweede uit de bus. Derde in het klassement werd keeper Kevin van der Meulen (23) van Topklasser SWZ Boso Sneek. Aan het begin van het nieuwe seizoen zullen de drie besten op gepaste wijze in het zonnetje worden gezet. Gerust durven we te stellen dat de verkiezing vier prima winnaars heeft opgeleverd. Dat betekent erkenning voor hen, maar ook voor het (top)amateurvoetbal dat in een grote behoefte voorziet. Ook komend seizoen zit u met Tweenul.nl op de eerste rij!