Van Wijk & Olthuis

We maken geregeld gebruik van de Short Sea-diensten van Melkweg|Fritom. Zij verzorgen exporttrajecten van oliƫn en vetten naar Engeland en/of Spanje.

Van Wijk & Olthuis levert oliën en vetten aan mengvoederfabrikanten en producenten van levensmiddelen in heel Europa. Als toeleverancier realiseren we ons dat borging van kwaliteit begint bij grondstoffen. Daarom zijn we GMP-gecertificeerd, besteden we transport en opslag alleen uit aan GMP-erkende bedrijven, voldoen we aan de TRUSQ-eisen en werken we op basis van Safe Feed Datasheets.

We maken geregeld gebruik van de Short Sea-diensten van Melkweg|Fritom. Zij verzorgen exporttrajecten van oliën en vetten naar Engeland en/of Spanje. De tankcontainers opereren daarbij via Rotterdam en Zeebrugge. Ook importtrajecten worden door hen verzorgd. Wat daarbij opvalt, zijn de korte lijnen en de vaste aanspreekpunten. Het persoonlijk contact maakt in deze business toch het verschil. Als er zich dan problemen voordoen, en waar gebeurt dat niet, dan neemt de transportcoördinator direct contact op en komt met een concrete vraag of voorstel om het probleem op te lossen. Zo hoort het!

Wij zijn verder zeer te spreken over het Track&Trace-systeem van Melkweg|Fritom. Deze internet-applicatie stelt ons in staat om rechtstreeks containernummers, gewichten, laad- en losdata en –tijden te achterhalen. Op een moment dat het ons past. Zonder telefoon, zonder uitzoekwerk. Een voorsprong die probleemloos functioneert!

Wij verwachten dat Melkweg|Fritom, naast een probleemloze afhandeling van onze transporten, met ideeën blijft komen, om ons het (zakelijk) leven te veraangenamen.

Dhr. Mathijs Brinkman
Sales Manager bij Van Wijk & Olthuis te Dronten

http://www.wijkenolthuis.nl/